08.10.2016, 17:14 | #1 |
Жостке кідаловоно на львівському Hyundai на Липинського
Нещодавно заїзжав на Hyundai сервіс на Липинського. Моїй Елантрочці пора було провести черговий ремонт.
Прийомщики вальяжно і не спіша оформили замовлення і тут один з них, Демчишин Ігор, відвів мене в сторону, да сказав шо вони будуть частину замовлення вносити в заказ-наряд, а іншу частину прийдеться оплачувати налічкою їм. Я покликав директора сервісу, Василишина Михайла здається, який натякнув, що для мого автомобіля так буде краще та й я сам зекономлю... Звісно я почав переживати за власне авто і погодився. Вже через декілька днів, в моєї ластівки знов почала стукати підвіска. Я звернувся до прийомщика Сая Романа, щоб вони переробили.... Так от, мене там послали НА**Р!!!!!!!!! так як таких робіт немає оформлено в попередньому заказі.... Я БУВ В ШОЦІ З БАЙДУЖОСТІ ВСІХ НА ТОМУ СЕРВІСІ Слава Богу, тепер я приїзжав і їх вже звільнили, тому можу про це написати! НІколи не ведіться на таке кидалово, бо я навіть не знаю чи вони мені нормальні деталі поставили чи якесь БУ!! |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
09.10.2016, 11:31 | #2 |
Дивна ви людина Якщо погодились на такий варіант проведення робіт і оплату комусь в кишеню то які можуть бути розмови про кідалово ???? Ви самі у цьому винні. Створите ще одну дублюючу тему отримаете бан Перше і останне попередження.
|
|
Кто людям помогает тот время тратит зря !!!!! Последний раз редактировалось zvit; 09.10.2016 в 13:14. |
|
Cказали cпасибо: | Фрай (09.10.2016) |
09.10.2016, 20:47 | #3 |
В 90-е годы выживали кто как мог и я не исключение, держал СТО.
Так там была та же картина, приходит клиент и жалуется, что вот мол плохо сделали замену колец. Смотрю в журнал, а там чистка карбюратора. Даю понять, что ему лучше уйти, характер у меня скверный. Тут с него вылазит совок и он сдаёт мастера, типа тот взял столько, а просил сказать столько. За капремонт двигателя в 150 уе брали 120, а просили сказать 80 и тд. Люди, у вас самих рыло в пуху, а качаете права и обвиняете/обличаете кого-то? Напомню, что при даче взятки подсудны оба, здесь так же. |
|