В Okko лиють "на око"
Вчора, по дорозі до дому, заїхав на АЗС Окко (в Полтаві біля Епіка) – дозаправити бак, був на-пів порожній по індикатору заповнення. Мій акцент має бак на 45 літрів – стрілка була на половині, може чуть менше, в голові прикинув суму на 25 літрів… ну максимум що можна було залити в систему. Уже на касі після заправки дівчинка, як завжди посміхаючись назвала суму десь на 200 грн. більше ніж я очікував ну і я так легенько припух, але оплатив, розвернувся і пішов до машини, йдучи роздивляюся чек - там залито 35 літрів, дивлюсь на колонку дійсно залито 35л, питаю заправника як часто тарують прилади – каже раз на тиждень. Сідаю в машину дивлюсь на панель щоб звіритись - 250 км проїхав від повного баку, ну при моїх витратах палива 10-11 л/100км реально я максимум, що міг витратити це 25-27 літрів… бляха ну це ж 10 літрів найоПу! Пішов назад до касирки, вона каже, що можуть за мої кошти провести наочний експеримент і виміряти продуктивність колонки в літра… ага зараз – ви мене кидаєте на 200 грн і ще за мої гроші влаштуєте мені виставу, не знаю а може варто було, а вдруг… та я не зважився на таке… взяв у неї телефон, подзвонив на гарячу лінію, повідомив всі дані і залишив скаргу – сказали що протягом робочого дня розглянуть і зв’яжуться. Легеньку сатисфакцію від цього отримав, але гіркота залишилась. Отака от оказія… короче чекаю, що буде далі зі скаргою, хоча мало вірю в якусь справедливість.
|