21.10.2018, 00:25 | #21 |
Найкраще знайти нормального майстра, який все тобі робитиме нормально, він не на сто, а в гаражах або орендує бокс і на себе працює. Я такого знайшов, але побить тільки ходову і заміну витратників. В двигун не лізе, каже , що то не його. Офіціали реєстратор виключили з розетки. На попередній машині взагалі катались, я прийшов на 30 хвилин раніше, а машини немає, хотів заявляти про угон, реєстратор теж витягнули з розетки, але задній не побачили, то я і подививмя де їздив, ще й машину зробив криво, я сам переробив потім і жалкую, що зразу сам все не зробив, хоча я цю процедуру робив багато разів з двигуном, а тут облінився і отримав. Що стосується запчастин, то да ціни космос і в наявності тільки витратні матеріали, так почав шукати де дешевше, спочатку собі брав, потім собі і знайомим, ну а далі це стало як додаткова копійка до зп.
Щодо ПТУ-шників, то Ви їх недооцінюєте, вони можуть накосячити, відмащатись, ще й стибрити у Вас щось і намутить і сказати, що так і було. А Ваші нові невстановлені з/ч на олх за пів цвни або по знайомим. На роботі є колега, який робив механлм на рено у офіціалів, то я наслухався, волоси дибом. Зараз він з технікою пов'язаний, але не сервіс в нас) Надіслано від мого S9 Plus, використовуючи Tapatalk |
|
|
|
27.10.2018, 17:49 | #22 |
Менял фильтр самостоятельно, пробег 31 тыс. Вся процедура заняла около часа.
Был приобретен оригинал за 470 грн. Номерок виден на фото. Процедура простая, снимаем задний диван, отковыриваем пластиковую крышку, откручиваем металлическую пластину и вынимаем всю систему. Затем отсоединяем трубки, отщелкиваем 3 защелки, отключаем клемы насоса и вуаля - фильтр в руках. Бензонасос вставлен в корпус фильтра, его советую вытолкнуть сверху. При разборке системы увидел частички мусора в сетке фильтра грубой очистки (это отдельная деталь). Советую всем менять и сетку(она с пластмасской желтого цвета и защелками, ее не так просто купить, пришлось ждать 2 недели), и сам фильтр тонкой очистки. Сборка в обратной последовательности, не забываем перекинуть все резинки со старого фильтра, в новом они отсутствуют. |
|
27.10.2018, 21:55 | #23 |
Зараз більшість їздять на газу і не вважають за потрібне міняти, цей фільтр, мотивуючи це тим,що я ж на газу, але забувають про те, що насос всерівно працює і ганяє паливо по колу. Фільтром грубої очистки більшість взагалі нехтує, хоча і оригінал коштує не так вже і дорого. Правильно, що поставили оригінальні запчастини у паливну систему, це в подальшому вбереже Вас від непередбачуваних витрат. Щодо купівля запчастин, то рекомендую Вам завчасно купувати для ТО, так вони вийдуть дешевше, навіть в оригіналі
|
|
28.10.2018, 10:24 | #24 |
Добавлю еще один момент. Самая грязюка остается в сеточке фильтра грубой очистки, вчера вечером разрезал снятую с фильтра, там и песок, и частички ржавчинки, еще какие-то фракции. И это за 30 тыс. Заправляюсь исключительно на КЛО, ОККО, ВОГ. На заправках видать на фильтрах очень экономят. Фильтр тонкой очистки был чистый. Еще обратил внимание, что очень много сероватого налета.
Когда искал перед заменой сеточку, очень удивился, ее не было у поставщиков, заказал из Кореи, получил 2 отказа. Нашел ее чисто случайно, решил, что надо закупить впрок, цена копеечная. |
|
28.10.2018, 12:58 | #25 |
Добрый день, если есть возможность скиньте пожалуйста ссылку где брали сеточу фильтра грубой очистки. А в ближайшее время тоже планирую произвести замену. Заранее благодарен! |
|
28.10.2018, 13:08 | #26 | |||||||||||||||||||||||
У нас на ОККО і WOG бензин лайно, так як на них багато сидить корпоративних клієнтів: поліція, комунальники.... усіх перелічувати не буду. Я особисто заливаю литовський вентус на ОВІСІ, а так юзаю на скрапленому газі, на всіх АЗС у нас він український, заправляюсь на БРСМ, на перевіреній заправці. Раніше там був білоруський, то витрата була помірна... Надіслано від мого S9 Plus, використовуючи Tapatalk |
||||||||||||||||||||||||