26.01.2019, 10:08 | #21 |
Порада буде ,кошмарь офіциалів як можеш і чим можеш!!лякай антирекламою і таке інше!! вони мають по гарантії все відремонтувати можливо замінити цілі вузли!! коли машину вам віддадуть і там буде все працювати як потрібно я б вам рекомендував її негайно продати!! чому?? це як кажуть не зрослося як що машина "не пішла" то вже не піде!! ви постійно будете чекати від неї наступнього западла! серед будь яких брендів (це стосується і іменитих) трапляються м'яко кажучи бракові екземпляри іноді цей брак цілком поправний а іноді ні думаю в вашому випадку нічого архі страшного не сталося тому відремонтуйте по гарантії ,продайте і можливо комусь це буде вірний і любимий "кінь" а собі купіть щось друге можливо другий бренд.
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
26.04.2019, 10:00 | #22 |
По звуку, у меня была така я же проблема в итоге поменяли маховик, да да именно маховик, типа заводской брак но поменяли за мой счет 500$ деталь +100$ работа. После замены странный тарабанящий звук исчез. По тормозам такая же проблема до сих пор никто не решил :-(
|
|
Cказали cпасибо: | ALNL (20.05.2019) |
20.05.2019, 08:48 | #23 |
Подскажите на какой СТО меняли? Опасно ли пока не менять? Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
|
27.05.2019, 16:03 | #24 | |||||||||||||||||||||||
я не специалист, в плане опасно или нет, я ездил долго с таким звуком больше года https://akpp.com.ua/index.php?route=common/home Сначала никто не мог диагностировать, потом ждал долго запчасти. Но далеко не факт конечно что у вас тоже самое, нужно что бы точно диагностировали. Мне именно на этом сто пообещали что проблема уйдет если я поменяю маховик. И так и случилось. |
||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось ЮРА; 28.05.2019 в 07:25. |
||||||||||||||||||||||||
Cказали cпасибо: | ALNL (09.06.2019) |
Метки |
hyundai, tucson |