11.02.2009, 17:48 | #21 |
Ответ: Заправки Львова
Всі машини, які в мене були, я заправляв на заправці на Новому Львові (вул. Буйка) "Бізнес Фінанс"
По перше в них завжди на 5 копійок дешевше ніж всюди, а подруге - ще ні разу фуфла в бак в них не заливав Двигун завжди працював як годинник і тяга завжди є |
|
|
|
11.02.2009, 19:01 | #22 |
На ОККО я більше не заправляюся після того як кілька разів заливали не знаю, що. але точно не бензин.
Останній раз було 2 місяці тому навпроти Шувару (ОККО що на Сихівському мості). Я тоді залив 20 літрів 95-ї (в Ланос) і ледве до стоянки доїхав. Прийшлося зливати і міняти всі свічки... Тепер заправляюся тільки на WOG, GFC або Лукойл. |
|
12.02.2009, 03:08 | #23 |
|
|
12.02.2009, 14:24 | #24 |
последнее время заправляюсь на WOG (левандовский мост). Тоже спрыгнул с ОККО, уже месяца как 4...
|
|
12.02.2009, 19:14 | #26 |
а як стосовно дизпалива?
особисто я заправляюсь і на ОКОО, і на WOG, але перед заправкою завжди уточнюю звідки ДП - якщо з Прибалтики чи Білорусі - супер, якщо з Росії - якість гірша |
|
12.02.2009, 20:57 | #27 |
На рахунок бензи вони теж себе б"ють в груди ніби вона з Ромунії чи ще звідкись там... і це напевно і правда, тільки не відомо, яка то була бенза перед тим як на цистерні намалювали цифру 95...
|
|
08.03.2009, 04:56 | #28 |
Останні пару місяців заправляюся виключно на Лукойлі, причому 90% на тому, що еа Кульпарківській.
До того лив Окко - на котрійсь з заправок хапнув бадягу, вроді на тій самій Кульпі. Перейшов на ВОГ - машинка стала тяговитішою, але також до певного моменту. Тоді і спробував Лукойл. Задоволений наразі повністю. Пробував також 1 раз Шелл - БАДЯГА що ппц. Таке враження, що ХЗ що залили. ДжіЕфСі - 2 чи 3 рази лив - хороша бензинка, в принципі.... Можливо ще спробую кілька разів.... |
|
08.03.2009, 13:30 | #29 |
На БізнесФінансах заправлятись нікому не раджу категорично - смерть свічкам!
Сам останні 5 років заправлявся на ОККО, але осінню перестав - спаршивіли :( Спробував ВОГ - не дуже, Лукойл - ніби не погано, а з грудня їзджу виключно на ГФЦ (той самий лукойл - власники розбіглися). При халепі можу ризикнути на ВОГу, спокійно заїду на лукойл, але ніколи не поїду на ОККО (хоча часто купую там незамерзайку до лобового) |
|
03.04.2009, 00:03 | #30 | |||||||||||||||||||||||
Пробовал много заправок, обычно заправлялся на GFC, но последний раз заправился на Shell - получше будет, едет чуть резвей, расход чуть меньше. Далековато правда эта заправка. А вообще хороший бензин в Европе ... хоть и дорогой |
||||||||||||||||||||||||