26.02.2011, 14:58 | #21 |
Re: Матрас уходит на покой?
|
|
Последний раз редактировалось romadone; 26.02.2011 в 15:28. |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
26.02.2011, 17:39 | #22 |
Ну, пластик мене влаштовує (до речі, шкіра на кермі у Venga виглядає більш надійно ніж у i30.). Щодо багажника - у Venga він кращий за i30: такий самий в ширину, на 2 см коротший і значно вищий, + можливість трансформації, + якщо посунути сидіння вперед, то він стає значно довшим.
Ззаду немає тунелю під ногами, можна регулювати спинки задніх сидінь, менші звіси з усіх сторін, формально більший кліренс (156 проти 151 мм). Але Venga я не беру через жлобську комплектацію (немає того, що я хочу: максимум подушок безпеки, usb, підлокітник) і ненормальну (для такої комплектації) ціну. Власне тому й чекаю на ix20 - якщо там буде комплектація хоча б як у i30 (6 подущок + usb) і нормальна ціна, то це однозначно мій вибір. Але з ціною виникає питання, оскільки з'явиться ix20 не скоро. Реальний мінус ix20 - двигун, але все інше переважує. Звичайно, мова йде про трактор. |
|
26.02.2011, 17:57 | #23 |
|
|
26.02.2011, 19:10 | #27 |
|
|
26.02.2011, 22:32 | #28 | |||||||||||||||||||||||
Розводимо оффтоп. В принципі, деякі зауваження я писав на p-c.net Порівнював з i30. Отже 308 vs i30. Об'єктивно: - задні сидіння не складаються у рівну підлогу - ватна КПП - КПП 5-ступінчата проти 6-ступінчатої - 2 подушки безпеки проти 6 (на той час була інформація, що замовити подушки неможливо, не пам'ятаю чим все закінчилось - в тебе є бокові подушки?) - немає usb - немає протитуманок (можна замовити) - доплата за будь-який колір окрім білого - не шкіряне кермо (можна замовити) - слабший двигун - довший ніс - вищий поріг для завантаження у багажник + можна замовити підлокітник + (сам не бачив) має бути більш приємна підсвітка приладів Суб'єктивно: - не подобається зовнішній вигляд (терпимо лише у червоному або чорному кольорі, $700 та $500 відповідно) - не подобається інтер'єр - занадто м'які сидіння - при правильній посадці бокові дзеркала висять на вухах (важливо, бо це елемент безпеки) - потрібно добряче вертіти головою - права нога не зовсім дружить з торпедою (у i30 там порожнє місце) - не видно капоту Я вирішив, що ця різниця не варта економії 30 000 гривень. Якби зараз була така ж ситуація - знов би не купив. Єдине про що трохи жалкую - можливо, потрібно було брати C4, бо суб'єктивно він дуже подобався, але там теж було досить багато об'єктивних недоліків. Далі пропоную обговорити це десь в іншому місці, бо тут тема не по 308 і навіть не по i30. |
||||||||||||||||||||||||
26.02.2011, 22:41 | #29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
складаються, можу показати
це як?
у мене 6
доставляється елементарно, так само як і круіз-контроль
звичайно замовляється
а якщо з венгою/их25 порівняти?
це взагалі не зрозумів
а також двозонний (!!!) клімат та ESP
ти, мабуть, білого не бачив
якість салону на голову вища киа/хюндай
це лише в перший день
навпаки, є ідеальне місце для відпочинку коліна
так це ж навпаки +
яка ж тут економія, якщо у і30 комплектація просто бомжацька? ну і взагалі - після європейця в корейця не хочеться сідати
саме так, вибачайте за оффтоп |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
26.02.2011, 23:00 | #30 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
В рівну підлогу не складаються.
Не чітке вмикання.
Все доставляється. Але все це зменшує цінову різницю. Крім того чим більше стоїть з заводу тим краще - горе-сервісмени менше лазять до авто своїми зовсім не завжди прямими руками.
А я хіба не так написав?
За к.с. однакові.
Клімат нафіг і задарма не потрібен.
Не бачив, з мене синього вистачило. Пропоную по суб'єктивних пунктах не сперечатись - на те вони і суб'єктивні.
Термін "якість салону" для мене не зрозумілий. Я кажу про дизайн та "аромат". Інтер'єру 308 такий, що мені хочеться пошвидше з нього вийти.
А що, потім бокові дзеркала вже не потрібні?
Кому як.
Я такими категоріями не оперую. Хоча i30 теж європеєць.
Нас забанять. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||