16.07.2019, 21:30 | #1 |
Двигатель V6 2.7
Привет всем ! Я решил пересесть с седана на кроссовер, как один из вариантов рассматриваю Санта Фе 2008-2009г.в., по сему у меня есть пара вопросов. Подскажите знатоки, какой по надежности двиг. в Санте (меня интересует именно 2.7), какие болячки ? 2.7 шел только в одной модификации или были варианты ? В нем гидрокомпенсаторы или шайбы-толкатели ? На сколько геморный двиг.? И на последок - какой реальный расход у этого движка ?
P.S. Спасибо ! |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
17.07.2019, 18:13 | #2 |
Блін!!! ну звідки ви беретися!!!??? ну хіба так важко прочитати пару трійку сторінок по темі яка цікавить!!!??? Ну чому ви вважаєте ,що хтось має потратити свій час все зібрати і покласти вам у рот???Я ще розумію коли питання нетривіальне не обговорювалось на форумах але ж це вже сосано- обсосано невже не цікаво самому полистати почитати???
|
|
17.07.2019, 21:10 | #3 |
Шановний, Я щось таке страшне спитав ??? Я наразі роздивляюсь 4 варіанта кросоверів, у всі нюанси я не можу вникнуть одночасно, той спитав у тих людей які реально користуються даною автівкою ! Я ще раз питаю - Я таке важке спитав ?? Мені важливо слово людини, яка реально їзде на цьому авто і вже знає все про неї, а не відео від автоблогера, який взяв її покатать на годину ! P.S. У нас, на Опель-клубі доброзичливіші люди ! P.S.S. Шановний, я бачу ви на солярі, я за соляру не питав ! |
|
Последний раз редактировалось Oleg_hix; 17.07.2019 в 21:28. |
|
18.07.2019, 12:14 | #4 |
Зайдіть в розділ "бортовий журнал" там є тема "Впечатления Santa Fe NEW 2.7 - 6 год эксплуатации))" це ж не важко! я дійсно не хотів наїзджати і все таке , але і ви ну хоч трішки шукайте, для того і форум!
|
|
21.07.2019, 20:23 | #5 | |||||||||||||||||||||||
Нарешті я добрався до статті за Вашим посиланням і .... всі мої запитання залишились без відповіді . Дякую ! |
||||||||||||||||||||||||
22.07.2019, 12:41 | #6 |
Зайдіть на гілку туксон а ще краще на клуб туксонівський там теж масово ставився цей двигун і все жовано пережовано стосовно розходу надійності і таке інше .
|
|
29.07.2019, 00:46 | #7 | |||||||||||||||||||||||
Ну и какое дело имеет расход на тушкане с этим двигателем к расходу с ним на сантафе? вы, если ничего по заданому вопросу не можете сказать, то мимо пройдите, а то ж флуд - дело тонкое. по сабжу: монопривод будет поглощать по городу 13 и более полнопривод - 16 и более если конечно ездить, а то понапишут разного те, кто на святом духе ДВС гоняют |
||||||||||||||||||||||||
29.07.2019, 07:46 | #8 |
Автор запитував про болячки і модифікації двигуна а це потрібно читати по різним форумам тим більше що двигун ставився на багато моделей хюндай і КІА .
|
|
Творіть добро! принаймні спробуйте...... Последний раз редактировалось КОЛЕСИК; 29.07.2019 в 08:07. |
|