09.03.2011, 01:32 | #1 |
Хто зі Львова - поможіть!
Проблема ось в чому. В мене Соната 2004р. Йде страшенний стук із права спереду. Майстри кажуть поміняти стійки, шарові, .... Я все міняю і надіюсь стук пропаде, та не там то було. Як стукало так і стукає. Шукаю "грамотного" освіченог майстра котрий знайде проблему. Може існують дійсні фахівці.
[email protected] Володимир 0633435668 |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
09.03.2011, 15:32 | #2 |
Re: Хто зі Львова - поможіть!
Як саме проявляється стук? (при вивороті колеса, при нерівностях дороги, при гальмуванні, інше)
Може бути причина в самих амортизаторах (клапана перепускні стукають). Можуть стукати суппорта. Можеть бути роздовбані сайленблоки ричагів підвіски. Можуть бути накінечники рульових тяг, а також самі тяги (в їх конструкції шарніри). Можуть бути пошкодженні подушки двигуна. То все треба перевіряти. А може бути загнутий гачок буксирування (їх два, зправа і зліва) і він стукає в підрамник (як варіант). |
|
17.03.2011, 01:48 | #3 |
Дуже дякую за небайдужість! Я чомусь несподівався що хтось відгукнеться. Стук проявляється навіть при швидкості 3-5 км/год. правда по бруківці. По Вашим словам я розумію що Ви знаєтись на авто. Кого б Ви у Львові порадили. А може б і самі взялись за ребус - було б класно.
|
|
17.03.2011, 12:44 | #4 |
Нажаль, нікого по Сонатам зі Львову не знаю. Сам з Києва.
Сервіс в Києві також кульгає на дві ноги. Роблю все сам. Важко сказати, не бачивши того, що саме може бути. ..Я б порадив ще перевірити суппорта (і задні також). Чи буде стук, якщо при руху трохи притиснути гальма, щоб машина все одно рухалася? Послухати! П.С. За пару тижнів планую бути у Львові. |
|
17.03.2011, 20:30 | #5 |
.. зразу на думку спадає славетна львівська бруківка. Особливо радують око ті місця, де вона біля трамвайних рейок просіла см так на 10 - 15.
По темі - 2004 рік хоч і не "в літах", але вже не молода, болячок по наших дорогах нажити як два пальці. і ще по темі: з усього видно, що майстри сказали що міняти, а саму заміну робили ви? ... |
|
18.03.2011, 00:30 | #6 |
Всім доброго вечора. Я сам інженер-будівельник, маю невеличкий бізнес по проектуванню та б-ву. В автомобіль сам ніколи "нелажу" так , як в цьому нічого професійно нетямлю - автолюбитель, та йчас згаю бо незнаю з чого починати. Майстри дуже серйозно радили, що міняти і потім виконували роботи. Я тільки порівнював ціни по місту щоб нездурили. Вцілому я незадоволений так, як проблему "майстри" невирішили. Тепер прискіпливіши шукаю виконавців. Дійшов висновку, що всі з ким я мав справу дуже посередні - все б підряд міняли . А кошильок нерезиновий. Тому має бути фахова оцінка - тільки тоді ремонт. Ось і неможу нікого знайти. Пане Antonov Dimoha буду дуже радий, якщо Ви знайдете у Львові для мене час, щоб подивитись в чому проблема. Віддячусь!
063 343 56 68 Володимир |
|
21.03.2011, 01:07 | #7 |
Всім доброго вечора. Порекомендували мені одних майстрів - нічого особливо , але підхід правильний. Дивились все. І нарешті знайшли - значить стукало так сильно із-за правої верхньої подушки двигуна. Ходова впорядку. А визначили дуже просто. Хлопці зняли подушку - тимчасово підставили кусок грубої резини , на дно гнізда, де стоїть подушка. Потім поставили стару подушку на місце. І о диво - я заводжу авто їду по ямам і нічого нестукає. Клас. Правда рішення тимчасове, бо йде вібрація від двигуна на кузов. Тобто в салоні коли двигун холодний чути всякі брязкотіння. Після прогріву вібраціїї суттєво менше. Так що прийдеться купляти нову подушку.
Висновок - якщо майстри незнаходять причини поломки, значить грошей їм потрібно платити із коефіцієнтом в меншу сторону, або взагалі неплатити. |
|
21.03.2011, 12:05 | #8 |
|
|
22.03.2011, 11:05 | #9 |
Всім доброго дня. Вона якась нетака. Я сфотаю і покажу. Дякую.
|
|
23.03.2011, 10:07 | #10 |
|
|