22.12.2009, 11:54 | #1 |
Моє перше і надіюсь що останнє ДТП
Тепер я пішохід. Не доїхав всього якісь два кілометри до Буковелю.
А все було так: доїхали зі Львова до Яблуниці без жодних ексцесів, поселились, попили чаю і гайда на спуски. Дорога з Яблуниці до Буковелю як всюди - засніжена і непочищена, але посипана сіллюю. А ще вузька і країв асфальту не видно, оскільки засипана снігом. Абсолютно на рівній ділянці, швидкість в районі 40 км/год, я відчув як праві колеса з'їзджають з асфальту. Повернув кермо вліво і машину розкрутило проти годинникової стрілки і понесло в кювет зліва. Все що я встиг зробити це вирівняти машину і удар припав на бік, бракнуло буквально одного метра ширини дороги. Я так підозрюю що коли я виїзджав на асфальт то переднє колесо виїхало, а заднє виконало роль якора. Був приємно вражений відношенням проїзджаючих. Вони витягнули машину доки я встиг зрозуміти що сталось. Якщо хтось з них читає цей пост, то велике вам дякую ще раз!!! ДАІ і страховий комісар приїхали доволі швидко враховуючи те що перший їхав з Яремчі а другий з Франківська. Після оформлення всіх паперів, заміни заднього колеса і заклеювання заднього вікна, поїхав, а точніше поповз, до Львова. Останні двадцять кілометрів передачі не переключались, таке враження що не витискалось щеплення, так і їхали на другій. Вчора був в страховій, все оформив. Тепер треба їхати на СТО в Рясне для оцінки і в Яремче за розширеною довідкою з ДАІ. Ну і в суд звичайно, заплатити штраф за нечищені дороги. Добре що ми з дружиною були пристібнуті і залишили дітей вдома. Може хтось порадить де краще ремонтувати (по договору зі страховою розрахунок цін офіційної СТО)? Буду вдячний за будь-які поради. |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
22.12.2009, 19:00 | #2 |
Re: Моє перше і надіюсь що останнє ДТП
Искренне тебе сочуствую. По существу вопроса скажу, некоторые офф. СТО за счёт берут деньги причём не малые, в августе 2008го у нас на СТО "АВТОМИР" 500гривен было. А вот UА -Холдинг выдаёт такие справки безплатно, недавно мой знакомый такую брал. А насчёт штрафа, я думаю что не ты должен его платить, и на суде обязательно ходатайствуй чтоб привлекли к ответственности должностных лиц ответственных за состояние данного участка дороги, а там и до возмещения морального ущерба гни свою линию. Желаю удачи. Р.s. Машина, - железо, сделают, а вы с супругой живы, СЛАВА БОГУ.
|
|
23.12.2009, 15:10 | #3 |
С меня УА Холдинх снял 320 грн за оценку ущерба автомобилю (автомобиль купленый в Октябре 2008. Оценка ущерба была в апреле 2009. |
|
08.05.2010, 15:01 | #4 |
|
|